top of page

Rijles B

Proefles
Je bent van harte welkom in onze lesauto. De proefles is een kennismakingsles en geeft jou vrijblijvend de kans om een kijkje te nemen bij rijschool EVR Almere. We halen je thuis op en zetten jou daar weer af. Je krijgt meteen duidelijkheid over je rijopleiding en wat deze gaat kosten. 
 
EVR Almere heeft ook een proefpakket van 5 x 60 minuten. Bij een proefpakket krijg je meer tijd met de instructeur waardoor we jouw leertempo en ontwikkeling beter in beeld krijgen.  
Vraag de proefles/ proefpakket nu aan! 
 
► Je leert al rijden op je eerste les!
► De kennismaking is vrijblijvend, je zit nergens aan vast!
► Duidelijkheid over je niveau en een passende rijopleiding!
 
Rijlessen
EVR Almere biedt rijlessen aan van 60, 90 en 120 min. Je kunt kiezen voor losse lessen of een lespakket. De rijopleiding kan geheel in eigen tempo worden gevolgd, mocht je in staat zijn vaker te lessen dan staan we 6 dagen per week voor jou klaar.
 
De lessen richten zich naast een verantwoordelijke deelname aan het verkeer ook op een milieuvriendelijke rijstijl. Als starter zul je aan het begin van de rijopleiding vooral in Almere lessen. Een gevorderde cursist zal de rest van de rijopleiding geheel in ’t Gooi lessen. Om de kwaliteit van de lessen hoog te houden wordt in verschillende steden gelest, zodat je vertrouwd raakt met het examengebied.
 
Je krijgt een vaste instructeur die samen met jou een team vormt om de rijopleiding tot een succes te brengen. De losse lessen kun je aan het begin van de rijles contant voldoen, de prijs per uur is €52,-.
Meld je hier aan voor een rijopleiding op maat.
 
► Vaste instructeur!
► Lessen in eigen tempo!
► Betalen in eigen tempo!
► Hoog slagingspercentage!

bottom of page