top of page

Opfriscursus

De opfriscursus is een speciale rijles van 90min voor rijbewijsbezitters. Het doel van de cursus is mensen die door omstandigheden niet of nauwelijks aan het autorijden zijn toegekomen een bijscholing te bieden van theorie en praktijk. De opfriscursus is ook ideaal voor rijbewijsbezitters die dagelijks problemen ondervinden in het verkeer door bepaalde angsten of minder ontwikkelde vaardigheden. Het rijbewijs haal je één keer, maar het verkeer en de regels veranderen regelmatig wat tot vervelende situaties kan leiden. Om weer met een veilig gevoel en up-to-date kennis achter het stuur te zitten kun je je aanmelden voor een opfriscursus.
 
Bij aanmelding krijg je huiswerk opgestuurd met een theorie inhoud dat in de rijles van 90 minuten zal worden behandeld. Tijdens de rit zullen belangrijke onderdelen van het verkeer worden behandeld met speciale aandacht voor de wensen van de cursist. Heb je aan het einde van de rit nog onzekerheden of een onveilig gevoel, dan is herhaling altijd mogelijk.
 
Heb je een kennis of vriend in de omgeving die niet met een lekker gevoel achter het stuur zit, bewijs deze persoon dan een dienst en doe hem/ haar een opfriscursus cadeau, zo draag je ook bij aan meer veiligheid in het verkeer. De opfriscursus van 90min kost €78,-. Meld je hier aan voor een opfriscursus.

bottom of page