Voordeelpakketten

Lespakket

Een lespakket is prettig als je een hele rijopleiding voor je hebt. Bij ons profiteer je van extra voordeel. Bij een light-, medium- of large pakket krijg je korting op je lesuren. Voor het gemak kun je ook kiezen voor gespreid betalen. Je zit nergens aan vast, als je het examenniveau bereikt kun je gewoon afrijden. Heb je nog lessen over dan worden deze altijd verrekend of kosteloos teruggestort! Je betaalt alleen voor de gereden lessen. Klik hier voor een lespakket.

 

► Korting op lesuren!

► Lessen in eigen tempo!

► Gespreid betalen!

► Eerder klaar? Alleen gereden lessen betalen!

 

All in pakket

Autorijden is niet vanzelfsprekend. Het bestaat uit een serie vaardigheden (zoals voertuigbeheersing, inschattingsvermogen, coördinatie, inzicht en timing) die herhaaldelijk getraind worden tot deze eigen zijn gemaakt. Daarbij komt nog het verkeer om je heen dat elke dag anders is. Daar heb je een rijopleiding voor nodig die jou de uren biedt om de uitdagingen in het verkeer aan te kunnen en de nodige ervaring op te doen. Om te voorkomen dat de kosten niet te overzien zijn, kun je nu kiezen voor meer zekerheid.

 

Het All in pakket is ideaal voor starters om het rijbewijs binnen te halen. Met een All in pakket heb je de zekerheid dat je niet teveel betaalt voor je rijopleiding. Bijvoorbeeld over de kosten van je rijlessen, daar hoef jij je geen zorgen meer over te maken je betaalt een vast bedrag en kunt onbeperkt lessen tot 50 of 70 lesuren..genoeg om het examenniveau te halen! In geval van faalangst voor het praktijkexamen heb je de geruststelling voor 1 herexamen. Klik hier voor een All in pakket

 

► Onbeperkt lessen!*

► Incl. theorie examen!

► Incl. TTT, proefexamen bij het CBR!

Incl. CBR praktijkexamen!

► Geen zorgen over het 1e examen, incl. her examen!

 

 

* spelregels Zeker pakket